A murit decapitat de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gestul şocant al unui piteştean i-a oripilat aseară pe locuitorii oraşului Ştefăneşti. Tudor Sucală, de 55 de ani, din Piteşti, a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa, motiv pentru care şi-a pus capul pe şinele de cale ferată, aşteptând trenul.

Mecanicul l-a observat prea târziu pe bărbat şi nu a mai reuşit să oprească locomotiva, trenul accelerat care mergea dinspre Câmpulung spre Goleşti decapitându-l pe sinucigaş.


Martorii au sunat imediat la 112, iar poliţiştii criminalişti au sosit la locul accidentului în scurt timp.


Un şofer care oprise la trecerea de cale ferată, martor fără voinţa sa la accest tragic eveniment, le-a povestit poliţiştilor că l-a văzut pe bărbat culcându-se resemnat pe şinele de cale ferată înainte de trecerea trenului.


A lăsat un bilet de adio
Anchetatorii au găsit în hainele bărbatului un portofel cu acte, reuşind astfel să-l identifice. dar şi un bilet de adio adresat rudelor prin care le cerea iertare pentru gestul său şi dorea ca trupul să-i incinerat.


“Dragii mei vă rog să mă iertaţi, dar nu am mai rezistat. Vă mai rog să mă ardeţi la crematoriu că nu aveţi bani de înmormântare. Iar cenuşa mea să o aruncaţi pe Valea Suliţei, să fiu aproape de Săndică, cel mai bun prieten al meu. Adi, te-am iubit ca pe ochii mei, dar mi-ai întors spatele!!! ADIO!“, a  notat Tudor Sucală pe o foaie de hârtie, înainte de a se sinucide.


Se pare că bărbatul le spusese rudelor în repetate rânduri că îşi va lua viaţa, iar în cele din urmă şi-a pus ameninţările în practică.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite