Divorțul murdar al lui Tokes Laszlo Soția fostului episcop a adus noi dovezi că acesta a înșelat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul divorțului murdar dintre Tokes Laszlo și soția sa Tokes Edith a fost repus astăzi pe rol. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că Tokes Edith a adus noi dovezi ale infidelităților fostului episcop.

Kovacs Zsolt, avocatul lui Tokes Edith, a declarat pentru Adevărul de Seară Oradea că soția vicepreședintelui Parlamentului European a adus în fața instanței noi dovezi ale infidelităților repetate ale lui Tokes Laszlo. „Am depus documente noi, ca probe în cauză. Acestea fac referire la infidelități și proaste tratamente", a spus Kovacs Zsolt, refuzând să dea  mai multe detalii cu privire la noile probe, care ar trebuie să dovedească vina exclusivă a lui Tokes Laszlo, în privința desfacerii căsătoriei dintre cei doi. 


Divorțul murdar al lui Tokes Laszlo: infidelitățile pastorului-Casanova 

EXCLUSIV Un preot reformat confirmă infidelităţile vicepreședintelui PE Tokes Laszlo

EXCLUSIV Vezi aici cine este una dintre presupusele amante a lui Tokes Laszlo

Divorțul murdar al lui Tokes Laszlo: infidelitățile pastorului-Casanova  


No comment

Judecătoria Oradea urma să pronunţe miercurea trecută sentinţa în cazul cererii de divorţ intentate de către Tokes Edith, dar, în urma unor solicitări depuse de către avocaţii celor doi soţi, procesul a fost prelungit cu o săptămână. Contactat de către Adevărul de Seară Oradea, Koloszi Arpad - avocatul lui Tokes Laszlo, a refuzat să comenteze situația. „Nu dorim să dăm nicio declarație legată de divorț", a spus Koloszi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite