Grav accident pe DN 7, la ieșirea din Orăștie. Un mort doi răniți și un șofer în stare de șoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul vinovat de producerea accidentului a scăpat cu câteva răni ușoare
Șoferul vinovat de producerea accidentului a scăpat cu câteva răni ușoare

Un grav accident de circulație în care au fost implicate un autoturism Pegeot și o autoutilitară Mercedes a avut loc, astăzi, pe DN 7, în apropiere de Orăștie. Accidentul s-a soldat cu un mort, doi răniți.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului este șoferul autoturismului Mercedes Vito. "Conducătorul Mercedesului  Nicolae B., de 60 de ani, din Orăştie, în timp ce conducea un autoturism Mercedes Vito cu semiremorcă pe DN7, din direcţia Orăştie-Sebeş, la intrarea în Orăştie dinspre Sebeş, a pătruns pe sensul opus de mers şi a tamponat un autoturism Peugeot şi a acroşat un alt autoturism, care circula regulamentar în spatele autoturismului Peugeot.
 În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului Peugeot, Gheorghe A., de 60 de ani, din Bucureşti şi rănirea gravă a soţiei acestuia, în vârstă de 60 de ani şi a fiicei acestora, în vârstă de 27 de aniȚ, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ HUnedoara.
La fața locului s-a deplasat o echipă de descarcerare de la ISU Hunedoara."Echipajul de descarcerare, modulul SMURD şi un echipaj de pompieri de la Detaşamentul din Orăştie,  au fost solicitate prin 112, să intervină la un accident grav de circulaţie petrecut DN 7, la ieşirea din Orăştie. Paramedicii SMURD şi pompierii de la descarcerare, ajunşi rapid la locul incidentului, au găsit un decedat şi doi răniţi proveniţi dintr-un accident în care au fost implicate un Peugeot 206 şi o autoutilitară Mercedes, cu semiremorcăȚ, a declarat Anemona Doda, purtător de cuvânt în cadrul ISU Hunedoara.
Potrivit comunicatului ISU Hunedoara, pasagerii din autoturismul Peugeot, două femei în vârstă de 27 şi 60 de ani, au fost descarceraţi în aproximativ 10 minute şi apoi transportaţi cu ambulanţele la spital. "Şoferul Peugeotului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a decedat pe loc, în urma impactului, el fiind extras din autoturism de echipajul de descarcerare după aproximativ 30 de minute de intervenţie. Conducătorul autoutilitarei a fost transportat la spital, fiind în stare de şoc. Acesta nu prezenta răni vizibile", se arată în comunicat.  Circulaţia pe DN 7, între Orăştie şi Sebeş, a fost blocată aproximativ o oră din cauza accidentului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite