Final de spectacol off-road la „Transilvania Adventure Trophy” din munţii Hunedoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două treimi din cele peste 120 de echipaje care s-au înscris la startul celei de-a noua ediţii a raliului off-road „Transilvania Adventure Trophy” au rămas în cursa pentru câştigarea trofeelor. Astăzi se desfăşoară ultima etapă a competiţiei.

Înaintea etapei de final, care are loc astăzi pe distanţa Brănişca – Deva, trei echipaje româneşti erau favorite la câştigarea trofeului pus în joc la clasa hobby.

Show pe KTM-uri: Campionii europeni de enduro vin să lupte cu Munţii Poiana Ruscăi

Hunedoara: (VIDEO) Off-Road în centrul Devei (Galerie FOTO)

În timp ce pentru supremaţia la clasa „extreme” se luptau echipajele maghiare câştigătoare la precedentele trei ediţii, un echipaj român şi participanţii din Belgia. „Din fericire nu au fost incidente şi accidentări grave pe parcursul competiţiei”, a declarat, azi-dimineaţă, Ionuţ Macri, unul dintre organizatorii raliului Transilvania Adventure Trophy.

În această seară, în jurul orelor 20.00, în zona Casei de Cultură din Deva, a fost programată festivitatea de premiere a câştigătorilor. Evenimentul va fi precedat de un concert în aer liber.

Întrecerea s-a întins pe durata a şase zile, în care concurenţii, din 18 ţări, au avut de parcurs un traseu care a măsurat peste 1.000 de kilometri de drum forestier, în zonele montane ale judeţului Hunedoara. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite