VIDEO Şoferul beat care a făcut ravagii cu camionul prin Galaţi a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul din Belarus este acuzat de patru tentative de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Siarhei Brutski, în vârstă de 30 de ani, un şofer de tir din Belarus, a creat panică, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe străzile oraşului Galaţi. După ieşirea din vamă,  beat fiind, cu o alcoolemie ce avea să ajungă la 2 la mie, a pornit în viteză prin oraş la volanul unui tir încărcat cu trei tractoare. A lovit doi biciclişti şi câteva maşini, fiind capturat de poliţişti după o urmărire ca în filme.

Şoferul de tir din Belarus, care a produs un adevărat dezastru pe străzile din Galaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, va fi cercetate în stare de arest preventiv, pentru cel puţin 30 de zile, au decis, duminică seară, judecătorii Tribunalului Galaţi. 

Siarhei Brutski, în vârstă de 30 de ani, este acuzat de comiterea a patru tentative la omor, ultraj, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului.

Vă reamintim şoferul de tir din Belarus, a creat panică, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe străzile oraşului Galaţi. 

După ieşirea din vamă, individul ar fi băut o sticlă de votcă şi, beat fiind, cu o alcoolemie ce avea să ajungă la 2 la mie, a pornit în viteză prin oraş la volanul unui tir încărcat cu trei tractoare. 

A lovit doi biciclişti într-o intersecţie, din cauza unei manevre greşite, şi deşi a văzut că a produs un accident, nu a a oprit ci a fugit de la locul faptei. Din fericire, doar printr-un noroc teribil, bicicliştii nu a suferit traumatisme majore, însă au fost duşi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Ulterior, a mai lovit o maşină care încerca să îl oprească, dar şi o autospecială de Poliţie. A fost prins după o urmărire ca în filme undeva în zona centrală a oraşului, cale de câţiva kilometri, răstimp în care a provocat haos, trecând în viteză pe culoarea roşie a semaforului în mai multe intersecţii.

image

Imagine de la capturarea individului FOTO IPJ Galaţi

În final, când a fost în sfârşit oprit, l-a lovit şi pe unul dintre poliţiştii care încercau să îl reţină.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru tentativă la săvârşirea infracţiunilor de tenativa la omor şi omor calificat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. 

Urmărire spectaculoasă pe străzile Galaţiului

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite