Flashmob folcloric impresionant în centrul Galaţiului. 250 de persoane s-au prins în horă timp de 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comunitatea iubitorilor de dans şi muzică populară a învârtit duminică hore româneşti în jurul Fântânii arteziene din Grădina Publică. Acţiunea a durat 10 minute şi a strâns 250 de participanţi. Organizatorii vor să transforme evenimentul într-o tradiţie.

Grădina Publică din Galaţi a prins viaţă duminică după-amiază. Cu puţin timp înainte de ora 18.00, sute de gălăţeni, toţi îmbrăcaţi în alb, s-au strâns la Fântâna Arteziană. Toţi erau nerăbdători să se dea startul distracţiei. Un flashmob impresionant a început la ora 18.00, atunci când 250 de persoane s-au prins în horă timp de 10 minute.

„Sunt impresionat să văd mereu câţi iubitori ai muzicii populare sunt în Galaţi. Suntem deja la a cincea ediţie şi vrem să transformăm acţiunea într-o tradiţie la malul Dunării”, ne-a declarat Virgil Tăbuş, organizatorul evenimentului.

Acţiunea se dovedeşte un adevărat success în Galaţi, pentru că a reuşit să strângă în hote sute de oameni de toate vârstele. Apogeul a fost atins anul trecut, atunci când de Ziua Dunării s-a realizat cel mai mare Flashmob de Dans Popular din ţară. Atunci s-au strâns peste 350 de persoane, iubitori ai muzicii tradiţionale.

Pentru acţiunea din acest an, comunitatea iubitorilor de dans şi muzică populară s-a antrenat de două ori, în holul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite