UPDATE Prima crimă pe fondul consumului de etnobotanice - doi zilieri şi-au ucis colegul pentru o ţigară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Maramureş tocmiţi cu ziua să construiască o casă în Constanţa şi-au omorât colegul cu lovituri de pumn. Cei trei colegi de muncă şi de pahar s-au certat din cauza unei ţigări.

UPDATE Suspecţii le-au spus anchetatorilor că au consumat produse etnobotanice în seara în care şi-ai omorât colegul în bătaie. Analizele infirmă spusele celor doi bărbaţi. „Examenele toxicologice rapide nu a fost decelată prezenţa în organismul inculpaţilor a unor substanţe stupefiante“, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

UPDATE
Pe baza declaraţiilor celor doi bărbaţi şi a martorilor, procurorii au stabilit că cei doi agresori l-au trezit pe colegul lor din somn şi i-au cerut ţigări. Refuzul lui Martiş i-a scos din minţi pe cei doi colegi, care au început să-l lovească pe zilier cu pumnii în cap.

„Suspecţii au lovit victima în mod repetat, de circa 20 de ori cu pumnii, preponderent în zona extremităţii cefalice şi au izbit-o cu capul de un perete, provocându-i astfel grave leziuni cranio-cerebrale care au dus la moarte, survenită în jurul orelor 23.30, la spital“, au declarat procurorii.

Bărbaţii erau tocmiţi ca zilieri la o casă pe strada Oneşti. Duminică seara, Florin Bogdan Lăzărescu (21 de ani), Florin Martiş (32 de ani) şi Gabriel Ion (29 de ani) au băut peste măsură şi au început să se certe.

Martiş a fost luat la bătaie de colegii lui de pahar, care l-au lovit cu pumnii până când bărbatului i s-a făcut rău. O ambulanţă a fost chemată la casa în construcţie şi l-a preluat pe muncitorul bătut.

Maramureşenii le-au spus anchetatorilor că se aflau sub influenţa etnobotanicelor când l-au ucis în bătaie pe colegul lor.

Zilierul a fost transportat la spital, însă loviturile primite i-au fost fatale bărbatului, care a murit la scurt timp. Medicii legişti au stabilit că bărbatul a murit din cauza unui traumatism cranian acut, cauzat de loviturile primite.

Astăzi, cei doi agresori vor ajunge în faţa magistraţilor care urmează să decidă dacă vor emite pe numele lui Lăzărescu şi a lui Ion mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite