Nicuşor Dan: STB a transmis Primăriei documentaţia pentru modernizarea a 27 de km de şină de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că STB a finalizat şi a transmis Primăriei Municipiului Bucureşti documentaţia pentru modernizarea a 27 de km de şină de tramvai.

„Valoarea indicatorilor tehnico-economici este de peste 700 de milioane de lei fără TVA. După aprobarea Consiliului General, vom pregăti documentaţia pentru a putea obţine finanţare externă”, a adăugat el.

„STB a finalizat şi a transmis Primăriei Municipiului Bucureşti documentaţia pentru modernizarea a 27 de km de şină de tramvai. În următoarea şedinţă de Consiliu voi supune aprobării consilierilor generali proiectele de hotărâre care vizează reabilitarea infrastructurii de tramvai pe trasee intens circulate precum liniile 14, 44, 36, 45, 3, 56 si 16”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

El a mai precizat că printre bulevardele care vor beneficia de linii de tramvai noi se numără: bulevardul Dimitrie Pompeiu, şoseaua Petricani, bulevardul Lacul Tei, Ferdinand, Dinicu Golescu, Calea Griviţei, bulevardul Expoziţiei, str. Lizeanu, str. Vasile Lascăr etc.

„Valoarea indicatorilor tehnico-economici este de peste 700 de milioane de lei fără TVA. După aprobarea Consiliului General, vom pregăti documentaţia pentru a putea obţine finanţare externă”, a conchis eidlul general.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite