Bucureşti: AC/DC, Eric Clapton şi Elton John, cap de afiş în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de muzică rock se vor bucura din plin anul viitor, care se anunţă plin de mega-concerte. Organizatorii de concerte din ţară promit, pentru anul viitor, nume mari precum Chris Rea, AC/DC, Elton John, Eric Clapton şi Steve Winwood.

Seria de concerte anunţate pentru anul viitor este impresionantă. Primul mare artist care va sosi la Bucureşti este  Chris Rea, un nume important al rockului internaţional. El va concerta în Capitală la Sala Palatului, la 6 februarie. Acesta îşi va promova cel mai recent album, intitulat „Still So Far To Go - The Best Of Chris Rea“, care conţine două piese noi, „Come So Far, Yet Still So Far To Go“ şi „Valentino“.

Hard rock cu veteranii AC/DC

Al doilea mare concert al anului viitor este cel al trupei AC/DC, anunţat pentru luna mai. Biletele au fost puse în vânzare de două săptămâni, doar în prima zi fiind vândute peste 7.000 de tichete.

Trupa de hard rock va aduce pe 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Capitală, show-ul intitulat „Black Ice“, care promovează cel de-al 15-lea material de studio, lansat în luna octombrie 2008. „Black Ice“ a câştigat premiul pentru „Marele Turneul al Anului“ şi, până în prezent, a avut încasări de cel puţin 135,3 milioane de dolari, potrivit Billboard Boxscore.

Pentru concertul de la Bucureşti s-au pus în vânzare bilete la mai multe categorii: 127,2 lei (primele 20.000 de bilete, apoi preţul acestora va fi de 148,4 lei), 265 de lei- Golden Circle (în faţa scenei) şi 477 lei la categoria VIP - locuri pe scaune. Tichetele de 265 de lei, aflate în Golden Circle, s-au epuizat pe site-ul eventim.ro.

Un alt concert important pentru pasionaţii de muzică este cel susţinut de Eric Clapton pe data de 11 iunie, pe stadionul „Iolanda Balaş-Soter“, alături de Steve Windwood. Este pentru prima dată când celebrul chitarist concertează în ţara noastră. Fanii vor avea la dispoziţie 16.000 de locuri, dintre care 12.000 de locuri în tribune şi pe scaune.

Sir Elton, încă o dată la Bucureşti

Tot în vara anului viitor, Elton John va reveni în România şi concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti la 5 iunie, în cadrul unui turneu european. Elton John este pseudonimul lui Sir Reginald Kenneth Dwight şi are o carieră de aproape cinci decenii. A fost unul dintre cele mai dominante nume ale rockului în anii ’70, având şapte albume consecutive clasate pe primul loc şi şase single-uri pe locul întâi în topurile din Statele Unite.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite