Brăila: Pompierii au avut de furcă cu patru incendii în numai opt ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua zi de Paşti a fost una foarte agitată pentru salariaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dunărea al judeţului. Pompierii militari au avut de lucru la la patru incendiu într-un interval de numai opt ore.

Ora 16.30

 Pe strada Ghioceilor dintr-o cameră de locuit iese fum gros. Pompierii au sosit rapid şi în 20 de minute au lichidat focarul de incendiu. Vinovată de producerea acestuia s-a dovedit a fi o candelă care a încins şi aprins calendarul bisericesc aflat în imediata apropiere.

Ora 18.05

Mai mulţi automobilişti au reclamat faptul că pe şoseaua Dig Brăila-Galaţi arde vegetaţie uscată, iar fumul produs reduce drastic vizibilitatea. Două maşini ale pompierilor de la Detaşamentul I Brăila s-au deplasat în zonă şi au stins focul care mistuise 2500 mp de vegetaţie uscată. Cauza incendiului: un rest de ţigară aruncată neglijent de un automobilist.
Ora 21.20

Printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat faptul că în comuna Gemenele ard furajele unui localnic. Un echipaj al Detaşamentului de pompieri Brăila I s-a deplasat la locul semnalat. Au ars 2,5 tone furaje şi 40 metri gard de lemn. Focul nu s-a extins la alte anexe sau locuinţe din zonă şi a fost produs de scânteile purtate de vânt de la un foc nesupravegheat.

Ora 00.40

Pompierii de la Garda V Făurei au primt un apel de incendiu şi s-au deplasat în localitatea Cireşu, sat Vultureni unde a ars 40% dintr-o seră. Au fost distruse 60.000 de răsaduri ce urmeau să devină legume timpurii destinate pieţei brăilene, Deoarece aici s-a constata că focul a fost pus intenţionat de o persoană neidentificată, poliţiştii au intrat pe fir şi au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de distrugere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite