DNA: Sechelariu a distrus aparatele de înregistrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Sechelariu
Dumitru Sechelariu

Procurorul care a cerut arestarea lui Dumitru Sechelariu susţine că fostul edil al Bacăului a distrus aparatele de înregistrare montate pe corpul lui Iuliean Şutu, arestat 29 de zile pentru că ar fi încercat să mituiască trei judecători cu câte 10.000 de euro.  Potrivit Mediafax, acuzarea indică un dialog între Sechelariu şi Şutu, interceptat pe 18 februarie.

„Inculpatul Dumitru Sechelariu a încercat să zădărnicească aflarea adevărului prin influenţarea părţii procesuale Iuliean Şutu prin alterarea mijloacelor de probă, respectiv aparatura de înregistrare audio-video a DNA“, se arată în punctul de vedere al procurorului din cererea de arestare a lui Sechelariu. Solicitarea a fost însă respinsă marţi de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.


 Avocata fostului primar al Bacăului, Nicuţa Câţu, susţine că afirmaţiile DNA nu au legătură cu realitatea. „Domnul Şutu va fi cândva liber şi va putea povesti ce s-a întâmplat. DNA a dat o informaţie proastă deoarece tehnica de înregistrare nu a fost distrusă. La dosar există procesul verbal de predare a înregistrării, deci domnul Sechelariu nu a distrus-o. Că nu le-a ieşit celor de la DNA aşa cum au vrut ei, asta e cu totul altceva. Ei spun foarte multe lucruri, dar nu exisă probe“, a spus Nicuţa Câţu.

Citiţi şi: Minor reţinut pentru că a furat 10.000 de lei

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite