Programul complet al Zilelor Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii vor avea parte începând, din această săptămână, de concerte în aer liber, petreceri de sezon, invitaţi speciali şi surprize. Samantha Fox, celebra cântăreaţă din Marea Britanie, va concerta la Zilele Aradului, sâmbătă, 27 august, în seara muzicii uşoare.

Timp de aproape două săptămâni, arădenii vor avea parte de o serie de spectacole în aer liber susţinute de cei mai în vogă interpreţi de muzică uşoară şi populară, târguri şi expoziţii, toate în cadrul „Zilelor Aradului”. Mâine, 19 august, autorităţile au anunţat inaugurarea unei expoziţii vernisată de către membrii Foto Club Pro Arad, „Paşi prin Arad”. Expoziţia va fi organizată pe platoul din faţa Palatului Administrativ.

Tot de vineri vor debuta şi spectacolele folclorice în cartierele Bujac, Sânnicolau Mic şi Grădişte. În prima zi de weekend, arădenii din cartierele Micălaca, Bujac, Aurel Vlaicu şi Alfa se vor întâlni cu cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară. De astăzi, circulaţia pe Bulevardul Revoluţiei va fi deviată, urmând ca aici să-şi monteze tarabele zeci de comercianţi prezenţi la Târgul Estival.

Samantha Fox la Arad

Târgul va fi deschis până în ultima zi de sărbătoare, 28 august. „Arădenii sunt aşteptaţi, de asemenea, la turul primăriei, la reprezentaţii nocturne la teatru şi la filarmonică, dar şi la expoziţii tematice, la competiţii sportive şi la multe alte evenimente şi atracţii pentru toate vârstele”, a explicat Corina Drăghici, purtător de cuvânt la Primăria Arad. Cântăreaţa dance Samantha Fox a fost comparată cu Marilyn Monroe şi Madonna, datorită alurii ei de blondă fatală.

De-a lungul timpului, Samantha Fox a lansat mai multe albume, precum „Touch Me”, „Samantha Fox”, „I Wanna Have Some Fun”. Vedeta internaţională urcă pe scena amplasată în incinta Ştrandului Neptun, sâmbătă, 27 august. „Banii pentru festivalul din acest an au fost alocaţi din bugetul local, aproximativ 500.000 de lei. Pe tot parcursul sărbătorii, arădenii vor avea parte şi de plimbări cu titicarul şi cu bicicletele pe un traseu prestabilit la Pădurea Ceala”, a declarat Levente Bognar, viceprimarul oraşului. Duminică, 28 august, de la ora 10.00, este programat Festivalul Cătlanelor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite