Tragedie la Alba Iulia. A murit şi soţia bărbatului decedat în urma exploziei din locuinţă: ”Cristi, Anca este alături de tine. Nu mai eşti singur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian şi Anca Ciugudean au murit în mod tragic în urma exploziei ce a avut loc în 16 ianuarie
Cristian şi Anca Ciugudean au murit în mod tragic în urma exploziei ce a avut loc în 16 ianuarie

Urmări deosebit de tragice după o explozie ce s-a produs în urmă cu aproape două săptămâni într-o locuinţă din Alba Iulia, ca urmare a unei acumulări de gaze. Soţia bărbatului decedat în ziua în care a avut loc accidentul a murit într-un spital din Bucureşti, unde a fost internată cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului.

Explozia a avut loc în 16 ianuarie 2017, într-o locuinţă din cartierul Miceşti, Alba Iulia. Unul dintre cei doi soţi a încercat să aprindă focul cu lemne într-o teracotă, moment în care s-a produs deflagraţia. 

Cristian Ciugudean (42 de ani) şi soţia acestuia, Anca Ciugudean (41 de ani), au fost răniţi grav, având arsuri multiple şi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Alba. Bărbatul a decedat în cursul serii la spital. Femeia a rămas internată cu arsuri grave şi a fost transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Anca avea arsuri pe 50% din suprafaţa corpului şi şanse minime de supravieţuire. Anca Ciugudean a decedat duminică, 29 ianuarie, în spital.

Cristi, Anca este alături de tine. Nu mai eşti singur. Sa va odihniţi în pace suflete bune. Rămâneţi vii în amintirea noastră, verişorii noştri dragi...”, a comentat pe Facebook unul din prietenii celor doi soţi, răvăşit de tragedia care s-a petrecut.

”Conform primelor investigaţiilor efectuate, cel mai probabil explozia s-a produs urmare a unei acumulări de gaze naturale. Cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor şi a cauzelor exploziei sunt în desfăşurare”, se afirmă într-un comunicat al companiei Delgaz Grid (fosta E.On Distribuţie Romania).

A doua zi, întreaga reţea de alimentare cu gaz metan de pe strada Scărişoara din Miceşti a fost verificată, fiind săpate şanţuri pentru a se ajunge la conducta de alimentare. Până în prezent, nu s-a făcut publică o cauză oficială a exploziei. Cert este că accidentul a avut loc de la o acumulare de gaze naturale de la reţeaua stradală din cartier. Cu alte cuvinte, în zonă a existat o conductă fisurată de la care s-au acumulat gazele în locuinţa soţilor Ciugudean.

Dumnezeu sa îi odihnească pe amândoi. Au fost doi oameni deosebiţi, prieteni care te ajutau la greu.

Dumnezeu sa îi odihnească în pace!!!”, a comentat un alt prieten al celor doi soţi dispăruţi mult prea devreme şi fără nicio vină.

Citiţi şi:

 

Explozie într-o locuinţă din Alba Iulia. Un bărbat a decedat la spital, iar soţia acestuia este internată cu arsuri grave

 

Acumularea de gaze, cauza exploziei de la o locuinţă din Alba Iulia. Un bărbat de 42 de ani a murit la spital

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite