Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională Alba

0
0

Evaluarea Naţională Alba 2017. Emoţii pentru peste 2.400 de elevi din judeţul Alba. Aceştia au susţinut miercuri, 21 iunie, a doua probă a Evaluării Naţionale, Matematica. Subiectele au fost rezolvate Adevărul Live.

Potrivit IŞJ Alba, s-au înscris la examenul de Evaluare Naţională 2-17 un număr de 2.455 de elevi. În Alba, sunt 37 de centre de examen, iar lucrările vor fi corectate în alt judeţ. Părinţi şi prieteni au aşteptat cu multe emoţii sfârşitul probei de Matematică de azi de la Evaluarea Naţională 2017. În judeţul Alba, peste 2.400 de elevi au susţinut proba .

La ora 13.00, la Adevărul Live, profesoara Manuela Mişcoci, de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Buucreşti, a rezolvat subiectele primite astăzi de elevi. Elevii au avut de rezolvat la matematică subiectele: primul - tip grilă, de algebră şi geometrie, unde elevii trebuia să completeze enunţurile necunoscute, consemnate cu puncte-puncte, de la final; al doilea subiect - construirea unei figuri geometrice, urmat de rezolvarea unor exerciţii de algebră; al treilea subiect - compus din două figuri geometrice date, la care trebuia rezolvate 3 subpuncte.

Calendarul examenului de Evaluare Naţională

19 iunie - Limba şi literatura română - probă scrisă

21 iunie - Matematică - probă scrisă

22 iunie - Limba şi literatura maternă - probă scrisă

Rezultatele vor fi afişate în 26 iunie, în intervalul 27 - 29 iunie are loc rezolvarea contestaţiilor, iar rezultatele finale se vor afişa în data de 30 iunie. La Alba Iulia, de exemplu, centrele de examen au fost organizate la următoarele unităţi şcolare: Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”, Şcoala Gimnazială “Ion Agârbiceanu”, Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”, Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiş”, Colegiul Tehnic “Alexandru Domşa”, Colegiul Tehnic “Apulum” şi Liceul cu Program Sportiv.

subiecte metematica
subiecte
Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite