VIDEO Avion aterizat de urgenţă la Viena după ce un român a agresat o stewardesă. Reacţia companiei Blue Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura

O aeronavă Blue Air de pe ruta Bucureşti - Stuttgart a aterizat de urgenţă la Viena, vineri dimineaţă, după ce un pasager român a bătut o stewardesă. Compania a confirmat incidentul într-un comunicat de presă.

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinaţia Stuttgart a fost direcţionat pe Aeroportul Internaţional Viena ca urmare a unui pasager agresiv.

Pentru siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reţinut, iar în acest moment se află în custodia autorităţilor austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanţă a fost trimisă la aeronavă.

Compania Blue Air îşi cere scuze faţă de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situaţii, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră faţă de orarul de zbor iniţial. Afectat de această situaţie este şi segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere”, se arată în comunicatul companiei.

După aterizarea avionului, românul agresiv a fost reţinut de un echipaj de Poliţie.

VIDEO

     

   

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite