Tehno - noutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumita creatoare de modă Vivienne Tam s-a aliat cu HP pentru a crea o nouă tendinţă în modă.

Notebook pentru femeile moderne

Combinând designul deosebit "Butterfly Lovers" cu tehnologia de ultima generaţie a notebookului, HP Mini 210 - ediţia Vivienne Tam devine un accesoriu absolut necesar pentru femeile moderne. Cu o greutate de doar 1,22 kilograme şi 3 centimetri grosime, notebook-ul poate încăpea într-o poşetă. În parteneriat cu marca Beats a lui Dr. Dre, HP a introdus şi un software audio de înaltă performanţă. Produsul mai include o cameră video integrată şi HP QuickWeb, programul de mesaje instant al companiei. În România, acest notebook va fi disponibil la preţul de 449 euro.

Tipărire rapidă

HP întăreşte gama de imprimante personale HP LaserJet Pro cu noi echipamente care oferă o tehnologie inovatoare în domeniu: "plug and print". Aceasta permite instalarea echipamentului şi imprimarea documentelor în mai puţin de două minute. E de ajuns simpla conectare a imprimantei la portul USB al unui calculator, fără a necesita o conexiune activă la internet sau un disc (CD/DVD) suplimentar pentru driver sau software. Totodată, HP anunţă primul scaner mobil din portofoliu, HP Scanjet Professional 1000. Noile echipamente din seria HP LaserJet Pro costă între 99 şi 209 euro, iar HP Scanjet Professional 1000 costă 219 euro.

Prima cameră cu ecran dual view

Proiectul "Noua Jucărie" este special conceput pentru lansarea şi prezentarea pe piaţa din România a camerei foto compacte Samsung ST550, prima cameră cu ecran dual view de pe piaţă. Aceasta oferă o inovaţie în ceea ce priveşte camerele compacte, prin amplasarea unui ecran LCD şi în partea frontală a aparatului. Ecranul e util îndeosebi utilizatorilor care îşi fac singuri în vacanţe, la petreceri sau în diferite locuri şi situaţii. Popularitatea crescândă a reţelelor sociale a făcut din fotograf subiectul principal în ceea ce priveşte autoportretele sau imaginile de profil cu prieteni şi familia. Samsung ST550 costă 149 euro.

Cel mai subţire widescreen

Philips a anunţat lansarea celui mai subţire ecran widescreen, cu diagonala de 65 inch. Ecranul LCD are o grosime a marginii de doar 3,1 centimetri. În spatele ecranului este plasată o tehnologie discretă de conectare a unui element multimedia periferic sau a unui PC în format Small Form Factor. Monitoarele de afişaj public sunt utilizate accesând cele mai solicitante aplicaţii şi sunt testate pentru condiţii de funcţionare intensivă: 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Cu Smart Power se reglează intensitatea iluminării ecranului şi se programează sistemul în vederea reducerii cu până la 50% a consumului de energie. Preţul nu a fost încă anunţat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite