Peste 1.200 de candidaţi susţin proba scrisă pentru admiterea la şcolile militare de subofiţeri de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmerie
Jandarmerie

Peste 1.200 de candidaţi susţin proba scrisă pentru admiterea la şcolile militare de subofiţeri de jandarmi, examenul având loc cu prezenţă fizică, în 42 de centre.

Jandarmeria Română a afirmat că 1.250 de persoane înscrise pentru examen în vederea admiterii la Şcolile Militare de Jandarmi urmează să dea sâmbătă proba scrisă. 

Candidaţii au fost declaraţi admişi la proba sportivă, iar acum concurează pentru unul din cele 700 de locuri disponibile în cadrul şcolilor militare de subofiţeri. În cadrul examenului scris, trebuie să răspundă la 90 de întrebări, de tip grilă.

"Un stagiu de pregătire durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare şi masă în cadrul instituţiilor de învăţământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum şi de celelalte facilităţi ale acestora (baze sportive, săli internet etc.). La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofiţeri vor fi repartizaţi să îşi desfăşoare activitatea în unităţile Jandarmeriei", au precizat surse din Jandarmeria Română.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite