Kaufland România a retras de la rafturi două geluri de duş populare. Ce riscă cei care le folosesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania a retras de la rafturi două geluri de duş populare fiindcă conţineau bacterii care pot provoca infecţii ale pielii.

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsele Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică, 500 ml, lot 91400019 şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml, informează mediafax.ro. 

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene.

Clienţii care au achiziţionat un produs dintre cele două tipuri menţionate sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri