Şase persoane au murit într-un accident produs pe DN1. Şoferul care a provocat tragedia a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seară, într-un accident rutier petrecut pe DN1, la kilometrul 81, între localităţile Băneşti şi Floreşti din judeţul Prahova. Potrivit primelor informaţii, accidentul a fost provocat de un şofer bucureştean, în vârstă de 28 de ani, care ar fi încercat să se sinucidă.

Conform primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 1, la kilometrul 81, la ieşirea din Ploieşti spre Braşov, între localităţile Băneşti şi Floreşti.

Impactul a fost atât de puternic, încât toţi pasagerii aflaţi din cele două maşini au murit pe loc. Conform Poliţiei Prahova este vorba de şase persoane, dintre care doi copii. 

În urma cercetărilor, politiştii au anunţat că vina pentru producerea accidentului aparţine unui şofer bucureştean, în vârstă de 28 de ani, conducător al unui autoturism marca Proton, care a intrat pe contrasens.

Acesta a lovit violent un autoturism marca BMW X3 care circa regulamentar şi în care se aflau cinci persoane (doi copii, unul dintre ei având 12 ani, doi bărbaţi de 44 şi 40 de ani, precum şi o tânără). 

În urma impactului deosebit de violent, toate cele şase persoane, din ambele maşini, au murit pe loc. 

„În momentul în care au ajuns ambulanţele acolo era un adevărat carnagiu”, a declarat unul dintre medicii de la Ambulanta Prahova, care a sosit la locul accidentului.

Posibilă sinucidere din dragoste

O ipoteză luată în calcul de către poliţişti este şi cea potrivit căruia şoferul considerat responsabil de producerea accidentului ar fi încercat să se sinucidă.

Tânărul, pe nume George Dumitru, a postat un mesaj pe Facebook în care lasă să se înţeleagă că ar fi intenţionat să îşi pună capăt zilelor.

„Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc”, este mesajul tănărului.

Postarea sa este însoţită de trei fotografii în care apare şi o tânără. Una dintre aceste poze a fost găsită de poliţişti şi în maşina bărbatului implicată în accident. 

image

Potrivit comentariilor postate la mesajul lui George Dumitru de pe Facebook, în care-şi anunţă sfârşitul, tânărul în vârstă de 28 de ani şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza unei suferinţe în dragoste. Mesajul său a adunat zeci de comentarii, unele de condoleanţe, altele pline de revoltă.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-i ierte păcatele şi pe ceilalţi cinci nevinovaţi!” „Sincer, nu credeam că tu vei face aşa ceva şi mai ales din cauza unei femei. Vei rămâne mereu în inimile noastre.” „Ai omorât cinci oameni care iubeau şi preţuiau viaţa. (...) Act criminal... meriţi să suferi şi să plăteşti pentru asta oriunde ai fi ajuns acum!”

Anchetatorii au anunţat că cercetările continuă în acest caz.

Sâmbătă seară, traficul în zona producerii accidentului a fost îngreunat, potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Benzile de lângă axa drumului au fost blocate de autovehiculele implicate în eveniment şi s-a circulat doar pe benzile numărul unu.

Acesta este unul dintre cele mai grave accidente rutiere petrecute în acest an pe DN1.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite