Reacţie dură a Olguţei Vasilescu la adresa Poliţiei, după ce Claudiu Manda a rămas fără permis auto din cauza vitezei: Este jenant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda FOTO Facebook
Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda FOTO Facebook

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a avut o reacţie dură la adresa Poliţiei după ce soţul său, senatorul Claudiu Manda, a fost lăsat fără permis de conducere, fiind prins conducând cu 125 de kilometri la oră în localitate. Olguţa Vasilescu s-a declarat deranjată că această informaţie a fost transmisă de Poliţie pe surse, ea spunând că "este jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa".

Luni, poliţiştii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile, după ce parlamentarul a fost prins cu 125 de kilometri la oră în localitatea Mihăileşti din judeţul Giurgiu, arată hotnews.ro.

Lia Olguţa Vasilescu, aflată şi ea în maşină cu soţul său, spune că se grăbeau pentru că Manda trebuia să ajungă în Parlament. Ea s-a declarat deranjată că informaţia că soţul său a rămas fără permis a fost transmisă de Poliţie pe surse, ci nu printr-un comunicat de presă.

"În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. (...) Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, la care au participat sute de invitaţi, printre care şi mulţi lideri social democraţi. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Işalniţa, judeţul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost 517 invitaţi.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite