Raed Arafat reacţionează după raportul STS privind apelul la 112. Cât de mult contează dacă procentul apelurilor false sau al non-urgenţelor este 70% sau 47%?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
raed arafat

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor de Interne, Raed Arafat, a reacţionat după ce a fost contrazis de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) privind numărul apelurilor false de la 112.

Raed Arafat a arătat că este irelevant că nu sunt 70% precum a declarat el ci doar 47% pentru că tot reprezintă un număr mult prea mare. „Întrebarea mea este una simplă: Cât de mult contează dacă procentul apelurilor false sau ”non-urgenţe” este 70% sau 47% când oricum procentul este extrem de ridicat şi poate afecta activitatea principală a serviciului 112?”, a scris Arafat  pe pagina sa de Facebook.

„Intenţia mea în declaraţia de atunci a fost reflectarea gravităţii situaţiei şi nu neapărat intrarea într-un război pe procente şi cifre. Şi astăzi, în baza noilor date comunicate de STS, putem concluziona că unul din două apeluri care intră pe 112 nu sunt apeluri de urgenţă. Din aceste apeluri un număr însemnat este provenit prin cartele telefonice neidentificabile cum zice chiar STS în comunicatul lor”, mai scrie acesta pe Facebook. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite