Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, este acuzat de un bărbat că l-a agresat. Poliţia face cercetări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari
Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, este acuzat de un bărbat că l-a agesat, luni seara, victima fiind la această oră la Poliţia Ilfov unde dă declaraţii. Poliţiştii ilfoveni spun că s-au autosesizat în acest caz după ce un post de televiziune a difuzat imagini din timpul incidentului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, susţine că bărbatul agresat este audiat chiar la transmiterea acestei ştiri.

„Ne-am sesizat din oficiu. Luni seară a fost şi un material pe tema aceasta la un post de televiziune. În acest moment este audiată persoana vătămată şi se fac cercetările sub coordonarea procurorilor din Buftea”, a declarat pentru „Adevărul” purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Roxana Maria.

Potrivit reprezentantului IPJ, la audieri ar urma să fie chemat şi primarul oraşului Voluntari.

„Vedem dacă va depune plângere persoana vătamată. Deocamdată nu ştim dacă există vreo legătură între persoana vătămată şi primarul oraşului Voluntari”, a mai spus putătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Roxana Maria.

În imaginile care au fost postate şi pe Facebook apar doi bărbaţi vorbind, lângă un autoturism, la un moment dat unul dintre ei lovindu-şi interlocutorul. În timpul discuţiei, victima este lovită de mai multe ori. Până la momentul transmiterii ştirii, Florentin Pandele nu a putut fi contactat.

Victima, Bogdan Dinulescu a spus, la postul Realitatea TV, că Pandele s-ar fi răzbunat pe el după ce ar fi încercat s-o abordeze pe soţia sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, la Arcul de Triumf, pentru a o întreba “când se va circula normal în Bucureşti”.

Bogdan Dinulescu s-a făcut remarcat şi în iulie 2014, când l-a aşteptat pe Dan Voiculescu în faţa IPJ Ilfov, unde acesta venea când era sub control judiciar, şi i-a aruncat în faţă mai multe bancnote, acuzându-l că a distrus economia ţării. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite