Preţul geloziei: 2000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un detectiv câştigă zeci de mii de euro de pe urma bănăţencelor infidele, cuplate cu nemţi sau italieni. Pentru că îşi bănuiesc iubitele românce că sunt infidele, străinii angajează detectivi să le urmărească, atunci când vin la Timişoara.

Zeci de fete logodite sau căsătorite cu austrieci, nemţi sau italieni sunt urmărite în ţară. Fetele s-au mutat în Occident alături de parteneri şi îi abandonează de câteva ori pe an sub pretextul că părinţii rămaşi în ţară au nevoie de ele.

Dragoste de trai bun

„S-au căsătorit din dragoste de viaţă bună. Le spun iubiţilor din străinătate că merg cu mama la băi sau cu tata la cardiolog. Se întorc aici să se iubescă cu prietenii din adolescenţă”, a declarat detectivul Mircea Bănescu, şeful ProDetective Agency. Cei interesaţi plătesc aproximativ 2000 de euro pentru supravegherea iubitei.

Toate au călcat strâmb

Comanda se face prin telefon, iar filajul se desfăşoară câteva zile. „Am avut 30 de cazuri de la începutul anului. Toate fetele urmărite au călcat strâmb. Se afişează peste tot în public cu iubiţii”, a spus detectivul. Bănescu livrează clienţilor fotografii şi înregistrări video cu fetele surprinse în flagrant.

Detectivul spune că cele mai multe fete au vârste între 19 şi 26 de ani şi se întorc în braţele iubiţilor săraci, care locuiesc cu chirie în Timişoara şi care, în cel mai bun caz, au o Dacie la scară. Potrivit detectivului, majoritatea fetelor nu se uită la bani şi îşi răsfaţă iubiţii rămaşi în ţară cu cadouri scumpe.

Italienii sunt înţelegători

Italienii din Timişoara susţin că nu sunt afectaţi de infidelitatea româncelor. „O femeie frumoasă primeşte prea multe oferte. Nu are cum să rămână fidelă unui singur bărbat. Merită să iubeşti şi să suferi după românce frumoase”, spune Nicola Ferani, un italian de 42 de ani, stabilit de mai bine de cinci ani în Timişoara.

Fabio Volaturo, un italian de 30 de ani, susţine că banii iau minţile iubitelor românce ale străinilor cu bani. „E păcat să te înşele o româncă urâtă. Nu dă bine pentru orgoliu. Restul se folosesc de frumuseţea lor ca să îţi golească buzunarele. Italienii care se căsătoresc cu fete din România şi le duc în Italia sunt nenorociţi. Dacă nu stau cu ochii pe ele, fetele plecate în Italia au aventuri tot cu români tineri care sunt la muncă acolo” a spus Volaturo.

image

Dacă e frumoasă, nu mai contează că te înşeală. Merită să iubeşti şi să suferi după românce frumoase.

image


Nicola Ferani
cetăţean italian

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite