O groapă de gunoi închisă oficial este invadată de maşini de gunoi în fiecare noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Groapa de gunoi de la Câmpia Turzii este închisă numai teoretic
Groapa de gunoi de la Câmpia Turzii este închisă numai teoretic

Deşi este oficial închisă, groapa de gunoi de la Câmpia Turzii continuă să funcţioneze ilegal. Oamenii din zonă se plâng că deşeurile sunt transportate pe timpul nopţii, iar ziua sunt împrăştiate de vânt pe terenurile din apropiere. Autorităţile asigură că până în august, cel târziu, rampa de gunoi va fi ecologizată.

Asemenea multor altor gropi de gunoi din România, cea de la Câmpia Turzii trebuia până acum să fie ecologizată. În acte, este închisă şi nimeni nu mai poate depozita deşeuri acolo. Oamenii din apropiere susţin însă că maşinile de gunoi continuă să vină, în special noaptea. 

Conducerea Gărzii de Mediu Cluj confirmat pentru digi24.ro că una dintre firmele de salubritate din judeţ a fost amendată cu 110.000 lei în ultimele 6 luni pentru că a dus gunoi la Câmpia Turzii.

Dorin Lojigan - primarul municipiului Câmpia Turzii: „Sunt câţiva cetăţeni care trăiesc în zonă, sunt două familii de nemulţumiţi care într-adevăr de ani de zile de când este acea haldă de gunoi, dacă bate vântul aruncă mizeria la ei în curte”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite