Cristian Borcea, chemat pentru a da explicaţii la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Borcea a ajuns, miercuri dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Momentan nu se ştie în ce dosar a fost chemat fostul patron al clubului Dinamo.

Imediat după eliberarea acestuia din închisoare, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Aministraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu, a solicitat Ministerului Justiţiei să dispună verificarea modului în care au fost acordate cele 10 recompense pentru ieşirea din penitenciar, acordate în perioada iunie 2017 - iunie 2018. 

Ulterior, a fost sesizată şi Direcţia Naţională Anticorupţie în legătură cu posibile infracţiuni de abuz, fals şi corupţie pentru favorizarea deţinutului Cristian Borcea.

În urmă cu o săptămână, casa fostului şef de la Dinamo a fost luată cu asalt de procurorii DIICOT, care l-au şi chemat la audieri într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. 

Condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor de jucători, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din penitenciar pe 2 iulie, în urma unei decizii a Tribunalului Ilfov, când magistraţii au decis să îi admită cererea de eliberare condiţionată. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite