Ce spun martorii despre accidentul lui Huidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În drum spre Braşov, Huidu a intrat cu maşina de teren într-un Logan
În drum spre Braşov, Huidu a intrat cu maşina de teren într-un Logan

Şoferii aflaţi în trafic în zona Timişul de Sus au văzut diferit accidentul provocat de Şerban Huidu.

Un taximestrist bucureştean, aflat duminică în spatele maşinii conduse de Şerban Huidu a declarat că acesta nu a derapat, ci s-a angajat într-o depăşire fără să semnalizeze. "Eram în maşină după Huidu. Nu a derapat nimeni, o să se vadă asta şi la expertiză. A intrat în depăşire fără să semnalizeze. S-a izbit nimicitor! A început să urle femeia care se afla pe bancheta din spate. Au început să urle toţi oamenii de pe stradă. A coborât şi el din maşină, s-a luat cu mâinile de cap şi a urlat: "Sunt distrus! Ce-am făcut?". S-au adunat zeci de oameni între timp", a declarat taximetristul pentru adevărul.ro.

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Avea viteză mare”

Un alt martor, citat de libertatea.ro, angajat la una dintre vilele ce leagă Capitala de Braşov, a spus că jeepul care a provocat accidentul avea viteză foarte mare.

EDITORIAL, de Mălin Bot

redactor-şef adevarul.ro

Malin Bot

Genocid în România: 65.000 de morţi, prea puţini vinovaţi

“Stăteam în curte şi am văzut un jeep că venea cu viteză. Mi-am zis în gând: «Ăsta o să se oprească în gard!» După doar câteva secunde, când pentru scurt timp mi-am luat privirea de la şosea, s-a buşit cu Dacia. Aia a sărit şi a aterizat cu roţile în sus. Imediat am ieşit din curte şi m-am dus către jeep. L-am întrebat pe şofer dacă a păţit ceva şi mi-a spus că îl doare puţin pieptul. Atunci mi-am dat seama că e ăla de la Prima, de mă mai uit şi eu la el. Apoi, el a mers şi a scos pe rând copiii din maşină, care erau aşezaţi în scaune, pe bancheta din spate, apoi i-a deschis portiera soţiei. Ultima a scos-o din maşină pe o femeie care şchiopăta. I-a urcat în nişte maşini particulare, după care el s-a aşezat pe o piatră în curtea spitalului de vizavi. Cineva de acolo a ieşit şi l-a întrebat dacă vrea un medicament, dacă îl doare ceva, dacă vrea un pahar cu apă. A spus că nu, după care a început să se plimbe agitat pe şosea. A trecut de mai multe ori pe lângă Dacia răsturnată, din care un om de pe bancheta din spate striga după ajutor «Scoateţi- mă, de aici!».

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

„Avea peste 100km/oră”

Un alt şofer, aflat în trafic duminică, a declarat pentru Realitatea TV că Şerban Huidu conducea cu o viteză mai mare de 100km/oră şi că a depăşit linia continuă. "Viteza a fost foarte mare. A avut peste suta de kilometri. A intrat pe contrasens. N-a încercat să depășească, a pierdut controlul volanului. La impact direct în el a intrat. Ne-am uitat în mașina Logan și erau victime. Copiii erau speriați. Nu l-am auzit să se vaiete sau să comenteze ceva".

Loganul avea viteză

Un singur martor, citat de Antena 3, susţine că şoferul Daciei Logan avea viteză mare. "Domnul Huidu a trecut, ne-a depăşit pe noi. Nu cred că avea mai mult de 70 km/h. Domnii cu Loganul puteau să evite, aveau viteză mare. Nu ţin nici cu morţii, nici cu el. [...] Eram în urma lor, la 50 de metri. A făcut un derapaj, n-a mai putut să controleze maşina. Loganul avea mai mare viteză. Omul (Huidu) n-a mai putut să-şi controleze maşina", a declarat Francis Grancea.

Citiţi şi:

Declaraţii contradictorii în dosarul accidetului lui Huidu. Se vehiculează viteze de la 70 km/oră la 100 km/oră

Martor la carnagiul provocat de Huidu: "lumea a vrut să-l ia la bătaie după ce a ieşit din Mercedes"

EXCLUSIV Martor la accidentul lui Huidu „Nu a derapat. Huidu a intrat în depăşire, cu viteză, fără să semnalizeze. Urla: Sunt distrus!"

VIDEO Alt martor la accidentul lui Huidu, alte informaţii: «Loganul avea viteză mai mare»

Cine sunt victimele accidentului în care a fost implicat Şerban Huidu

Reacţii puternice după accidentul provocat de Şerban Huidu în care trei oameni au murit

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite