Simulare Evaluare Naţională 2022. Ce subiecte au primit elevii la Matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
examen studenţi

Astăzi, 5 aprilie, elevii de clasa a VIII - a au susţinut al doilea examen de simulare pentru Evaluarea Naţională 2022, la Matematică. Prima probă a avut loc luni şi a fost la Limba şi literatura română.

„Rezultatele obţinute de elevii la simularea Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi la simularea probelor scrise ale examenului naţional de bacalaureat, în anul şcolar 2021 – 2022 sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adaptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare”, arată articolul 6 al ordinului postat în ianuarie de Ministerul Educaţiei.

De asemenea, „notele obţinute la simulările naţionale nu se trec în catalog. Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog”.

Evaluarea Naţională - Subiecte Matematică

Simulare Evaluarea Naţională clasa a VIII-a - Matematică by Maria Ţaga on Scribd

Primii care au susţinut testările au fost viitorii abolvenţi de liceu, care au terminat problemele de Bac 2022 pe 30 martie sau 31 martie.

 

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite