Regina Elisabeta a II-a caută un expert în reţele sociale: ce salariu oferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 93 de ani, regina Elisabeta a II-a are privirea aţintită spre viitor. Într-un anunţ postat pe LinkedIn, suverana britanică promite un salariu anual de cel puţin 55.000 de euro pentru un coordonator al reţelelor sale sociale.

Elisabeta a II-a îşi creşte echipa cu un expert în reţele sociale.

Un anunţ în acest sens a fost publicat recent pe LinkedIn de Palatul Buckingham, scrie publicaţia „Time“.

Regina propune un contract de 37,5 ore de muncă pe săptămână, de luni până vineri, în schimbul unui salariu de 55.000 - 60.000 de euro anual. Oferta mai include şi 33 de zile de concediu pe an, acces la formare profesională şi o masă pe zi.

Activitatea nu se anunţă uşoară, din moment ce conţinutul este văzut de milioane de persoane, atrage atenţia Palatul Buckingham.

Prin urmare, alesul va trebui să dea dovadă de dinamicitate şi creativitate, pentru a asigura vizibilitatea reginei în ochii publicului şi pe scena mondială.

Palatul cere referinţe de încredere, o experienţă solidă şi mai ales delicateţe, pentru a evita orice derapaj în mediul virtual.

Elisabeta a II-a a publicat primul mesaj pe Twitter în 2014, în timpul unei vizite la un muzeu britanic. De anul trecut, este prezentă şi pe Instagram. Suverana îşi foloseşte conturile pe reţelele sociale doar pentru a-şi promova agenda.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite