A slăbit peste 60 de kilograme făcând sex de trei ori pe zi: cum arată acum femeia care recomandă dieta pe bază de sex

0
0

O femeie de 39 de ani, care era obeză, a reuşit să slăbească peste 60 de kilograme printr-o „dietă” inedită: a făcut sex cu iubitul ei de câte trei ori pe zi, timp de doi ani.

Dawn Chappell trecea printr-o perioadă foarte grea. Era supraponderală şi din această cauză bărbaţii cu care se vedea refuzau de obicei să vină şi la a doua întâlnire. Totuşi, femeia a avut noroc şi în cele din urmă l-a cunoscut pe Russ Beach, cu care este împreună de peste doi ani, scrie Daily Mirror.

Femeia spune că noul iubit nu doar i-a înseninat viaţa, dar relaţia asta a ajutat-o să slăbească foarte mult. De la o greutate de 139 de kilograme, în doar doi ani Dawn a reuşit să ajungă la doar 76 de kilograme. Secretul ei nu stă într-o dietă specială, pentru că femeia spune că le încercase pe toate în decursul timpului şi nimic nu avusese efect.

A slăbit însă datorită „sexerciţiilor”, cum le spune ea, adică a făcut sex cu iubitul ei de câte 3 ori pe zi. Este mult mai plăcut şi o metodă sigură de ardere a caloriilor, spune Dawn.

image

Russ, partenerul ei, este încântat de noua siluetă a femeii şi de efectul pe care l-a avut asupra ei. Cei doi au crescut în aceeaşi localitate şi deşi nu se cunoscuseră personal, Dawn a aflat că fusese prietenă cu sora lui.

S-au găsit prin intermediul Facebook şi Russ i-a spus de la început că nu-l deranjează aspectul ei fizic, pentu că îi place foarte mult personalitatea ei. Cei doi s-au întâlnit şi au început să locuiască împreună.

Se înţelegeau foarte bine, aveau multe în comun, dar cel mai bine se potriveau la capitolul sex: făceau dragoste chiar şi de trei ori pe zi. Efectul s-a observat imediat, după doar două săptămâni de relaţie cu Russ.

image

Dawn spune că în mod clar sexul a ajutat-o să slăbească aşa de mult, pentru că alimentaţia ei a rămas neschimbată.

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite