Romică Țociu, despre ,,războiul“ cu Alexandru Arșinel: „A fost o conjunctură nefavorabilă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost angajat al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, pe vremea când Alexandru Arșinel era director, Romică Țociu a fost dat afară din motive despre care presa scria la acea vreme că ar fi doar „invidie“ între actori.

Romică Tociu, FOTO captură emisiune „40 de întrebări”
Romică Tociu, FOTO captură emisiune „40 de întrebări”

Invitat în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, Romică Țociu a fost întrebat de momentul în care a fost dat afară de către Alexandru Arșinel de la teatru.

„În 1998 când ați început să aveți în fiecare duminică o emisiune de televiziune, vă citez: «Alexandru Arșinel, directorul teatrului, ne-a chemat pe amândoi și ne-a spus că nu e normal să nu jucăm duminica. Am înțeles situația și am propus să jucăm la matinee (n.r. – dimineața). Nu s-a dorit asta». În presă, s-a speculat că Alexandru Arșinel era, de fapt, invidios pe succesul pe care îl aveați în televiziune, pentru că el însuși forma un cuplu cu Stela Popescu. De curând, ați spus așa: «Îmi reproșez că ar fi trebuit să fiu puțin altfel în relațiile cu unii dintre marii actori de comedie ai acestei țări. Poate că nu ar fi trebuit să fiu atât de acid, indiferent cât de mult au greșit ei față de mine și să nu încep un război care mie nu mi-a folosit în acea perioadă»”, a spus Denise Rifai.

Întrebat dacă l-a iertat pe Aleandru Arșinel, Țociu a răspuns: „N-am fost supărat niciodată pe maestru. Pesemne că a fost o conjunctură nefavorabilă. Nu cred că domnul Arșinel ar fi fost în stare să facă lucrul ăsta din răutate. Cred că a fost o conjunctură acolo. Nu știu dacă deranjam la Tănase (n.r. – teatrul) pentru că noi aveam spectacolul nostru. Mi-aș fi dorit să fie un pic mai apropiat de noi, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că, în ultima perioadă și în ultima întâlnire cu maestrul Arșinel, lucrurile au stat altfel.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite