Locul de muncă nu aduce fericire în viaţa personală

0
0

Cufundarea în muncă nu este soluţia cea mai potrivită pentru a scăpa de problemele personale. O ceartă cu prietenii, problemele din viaţa sentimentală şi nici tensiunile din familie nu pot fi vindecate dacă vă cufundaţi în muncă, atenţionează specialiştii citaţi de Huffington Post.

Mai exact, un studiu efectuat pe 10.000 de persoane din 30 de ţări europene arată că persoanele cu o viaţă persoanlă fericită au rezultate mult mai bune la locul de muncă, în varianta inversă nu este adevărată.

„Deşi viaţa este influenţaţă de anumite elemente, nu există dovezi care să demonstreze că oamenii care sunt nefericiţi acasă se vor simţi compensaţi dacă muncesc mai mult", a declarat profesorul Yannis Georgellis de la Universitatea Kingston din Londra.

Mai mult, aceeaşi cercetare arată că femeile fericite în căsnicie, mai ales cele care au copii, sunt dispuse să renunţe la job, cu atât mai mult cu cât şefii le cer să stea peste program. Specialiştii subliniază faptul că reprezentantele sexului frumos pun pe primul plan familia, însă nu-şi neglijează însă nici cariera.

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite