Drama femeilor uriaşe. Cum se vede viaţa de la peste 2 metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru Lindsay, activităţile zilnice pot fi o adevărată provocare/FOTO TLC
Pentru Lindsay, activităţile zilnice pot fi o adevărată provocare/FOTO TLC

Un film documentar realizat de postul TLC prezintă viaţa de zi cu zi a femeilor extrem de înalte, care au peste 2 metri. Chiar dacă pot stârni invidia unor persoane mai scunde, aceste femei se confruntă cu probleme zilnice necunoscute de majoritatea oamenilor.

Una dintre femeile care apar în documentar este Lindsay, din Los Angeles, care are peste 2,10 metri înălţime. Ea este actriţă şi în trecut a fost şi luptătoare de wrestling, moştenind înălţimea uimitoare de la tatăl ei, scrie Daily Mail.

La 27 de ani, Lindsay este o femeie frumoasă, dar activităţile cotidiene, banale, pot fi o adevărată provocare pentru ea. Fimul o prezintă chinuindu-se să urce într-un avion sau într-o maşină. În plus, are de suportat privirea uimită şi deseori îngrijorată a celor din jur, care de obicei nu vor să stea prea aproape de ea.

De asemenea, trebuie să fie mereu atentă să nu se lovească de diferite obiecte şi îşi găseşte foarte greu haine pe măsură. Desigur, există şi avantaje, de exemplu Lidsay se descurcă foarte uşor atunci când vrea să cumpere un produs aflat pe raftul de sus al unui magazin sau când trebuie să schimbe becul de la lustră. Linsday a intrat şi în Cartea Recordurilor, la categoria Cea mai Înaltă Actriţă într-un rol principal.

Un alt personaj interesant este Collen, care are 2 metri înălţime şi a fost jucătoare de volei. Tânăra vrea să se mute la San Diego şi sper să-şi găsească în curând şi un iubit. Din păcate însă, toţi bărbaţii pe care îi cunoaşte sunt cu mult mai scunzi decât ea.

femei foarte inalte

Un caz mai aparte este Nancy, care la doar 16 ai are deja 2,10 metri înălţime şi care se pregăteşte pentru balul de absolvire a liceului. Desigur, găsirea rochiţei potrivite este o provocare greu de depăşit având în vedere dimensiunile ei.

femei foarte inalte

Haleigh, o altă tânără care apare în documentar, are 2,04 metri înălţime şi vrea să se mărite cu iubitul ei, care are numai 1,76 metri înălţime. Tatăl ei nu este însă de acord cu relaţia, pentru că se teme că bărbatul va strica moştenirea genetică a familiei, el având o înălţime normală.

femei foarte inalte
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite