Cel mai uşor notebook din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evolio U 9
Evolio U 9

Compania românească Evolio a anunţat lansarea celui mai uşor notebook din lume. Micuţul laptop, denumit U 9, va avea 18 milimetri grosime şi o greutate de 980 de grame. Portabilul va fi disponibil începând din luna decembrie a acestui an în toate reţelele de retail.

Conform producătorului, U 9 este dotat cu cel mai nou procesor Intel Dual Core 1,6 Ghz - Cedarview, cu o memorie RAM de 2 GB şi hard-disk de tip SSD de 64 sau de 128 GB. Display-ul are o diagonală de 29,5 centimetri (11 inci) şi oferă o rezoluţie de 1.366x768 pixeli. Notebook-ul dispune  şi de o cameră video integrată de 1,3 megapixeli şi de conectivitate USB, HDMI, Bluetooth şi WiFi.

Tehnologia de accelerare grafică a lui U 9,  PowerVR Core, permite rularea tuturor formatelor video Full HD şi proiectarea lor pe un televizor sau pe un display extern prin intermediul interfeţei HDMI integrate. Cedarview este procesorul Intel cu cea mai mică amprentă termică. Astfel, notebook-ul nu necesită ventilator şi nu emite zgomot. Noul gadget de la Evolio are o autonomie de funcţionare de cinci ore şi un consum de energie scăzut.  Lansat în 2007, Evolio este unul din cele mai importante branduri româneşti de produse IT&C. Evolio comercializează produse GPS, netbook-uri, produse de comunicaţii fixe şi mobile, produse multimedia şi accesorii. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite