VIDEO Gest inconştient: un motociclist a acţionat frâna unui adversar în timpul unei curse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romano Fenati i-a apăsat frâna compatriotului său Stefano Manzi
Romano Fenati i-a apăsat frâna compatriotului său Stefano Manzi

Italianul Romano Fenati a comis, duminică, un gest iresponsabil, în timpul cursei de Moto2, clasă anticameră a MotoGP, din cadrul Marelui Premiu al statului San Marino.

Fenati a acţionat frâna motocicletei compartriotului său Stefano Manzi, în timp ce ei rulau în plină viteză pe linia dreaptă a circuitului de la Misano. Pentru gestul său, Fenati a fost descalificat şi suspendat două curse, scrie News.ro. 

Incidentul s-a produs cu zece tururi înaintea finalului cursei, la ieşirea din virajul al şaptelea. După o luptă cot la cot, presărată cu mai multe contacte. Fenati a ajuns paralel cu Manzi, a întins mâna stângă şi a atins frâna motocicletei rivalului, reuşind să-l încetinescă puţin şi să-l depăşească apoi pe linia dreaptă.

Din fericire, Manzi şi-a păstrat echilibrul, dar a abandonat cu şapte tururi înaintea finalului.

Nici Fenati nu a terminat cursa, pentru că organizatorii i-au arătat drapelul negru, cel al descalificării, cu trei tururi înaintea finalului, pentru "conducere iresponsabilă". Pilotul de 22 de ani a fost suspendat două curse de forul internaţional pentru gestul său scandalos.

.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite