VIDEO Gest emoţionant de recunoştinţă al arabilor pentru Olăroiu: i-au făcut un banner cât o jumătate de peluză ca să-i transmită un mesaj de încurajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Al-Ahli, Olăroiu îl are secund pe fostul mare internaţional italian, Fabio Cannavaro
La Al-Ahli, Olăroiu îl are secund pe fostul mare internaţional italian, Fabio Cannavaro

După două săptămâni în care a fost persecutat de presa din Emirate, antrenorul a reuşit să le dea o palmă celor care i-au făcut viaţa un calvar. În acest război, Oli a câştigat, pe lângă un meci capital, şi dragostea fanilor.

Victima unui război declanşat de fostul său club, Al-Ain, Cosmin Olăroiu a traversat o perioadă extrem de dificilă în ultimele săptămâni. 

Totul a pornit după ce foştii şefi ai românului i-au cerut daune de 500.000 de euro, fiindcă, în vară, a semnat cu rivala Al-Ahli Dubai. Când a aflat de această doleanţă a celor de la Al-Ain, Oli şi-a permis o glumă: „Dacă vor lua suma asta de la mine, ar fi cazul să o folosească pentru schimbarea echipamentului după doi ani“.

Consecinţa? Olăroiu a fost suspendat trei etape, amendat cu 20.000 de euro şi n-a putut sta pe bancă, duminică, în derby-ul Al-Ahli – Al-Ain. Chiar şi aşa însă, echipa românului s-a impus cu 1-0 (a înscris fostul golgheter al Bundesligii, Grafite), ajungând la şapte victorii în şapte etape. Datorită acestui parcurs perfect, Al-Ahli are un avans de şase puncte faţă de locul 2 şi unul de 11 puncte faţă de Al-Ain, club care a luat titlul, în ultimele două sezoane, cu Oli pe bancă.

Pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Olăroiu după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, fanii lui Al-Ahli i-au pregătit un banner special românului, după cum a scris stiridesport.ro. Arabii au afişat o poză cu Oli, cât o jumătate de peluză, sub care au scris: „You’re the best“ (n.r. – Eşti cel mai bun). 

Olaroiu

Mai mult, după victoria din derby, s-a publicat o caricatură în care, Olăroiu, legat la ochi (aluzie la faptul că a fost suspendat abuziv), îl învinge pe omologul său de la Al-Ain, spaniolul Quique Sanchez Flores.

Olaroiu

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL DERBY-ULUI AL-AHLI – AL-AIN 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite