VIDEO Echipa lui Ion Marin furată ca în codru de arbitri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Marin
Ion Marin

Arabii au chemat brigăzi din România pentru meciurile din fazele superioare ale Cupei "Coroanei Prinţului", însă Ion Marin nu se va întâlni cu Balaj şi Tudor în această competiţie.

Motivul? Echipa sa, Al-Ettifaq a fost eliminată încă din primul tur şi, culmea, tocmai din cauza unor greşeli flagrante de arbitraj. Miercuri seară, în partida de deschidere din Cupa "Coroanei Prinţului", Al-Ettifaq (locul 7 în campionat) a întâlnit, în deplasare, Al-Fateh (locul 8 în campionat). Jocul a început perfect pentru trupa pregătită de "Săpăligă" la care Dorel Stoica şi Cristian Dănălache au fost titulari.

Al-Ettifaq a deschis scorul în minutul 38 şi a condus cu 1-0 la pauză. Apoi însă, a început dezastrul. Mai întâi au egalat gazdele în minutul 58. La 1-1, elevii lui Ion Marin au marcat în minutul 77, dar golul a fost anulat de brigada saudită pentru un ofsaid inexistent! Deşi ar fi trebuit să se termine cu scorul de 2-1 pentru Al-Ettifaq, meciul a intrat în prelungiri. Aici, altă lovitură primită de "Săpăligă" şi ai săi. Centralul a acordat un penalty pentru gazde după un duel dintre Dorel Stoica şi un adversar. Reluările TV au demonstrat că şi această decizie a fost una greşită împotriva celor de la Al-Ettifaq. Lovitura de 11 metri a dus scorul la 2-1 pentru Al-Fateh, care a mai înscris o dată în minutul 100. La 3-1 pentru gazde, elevii lui Ion Marin au irosit un penalty. Nu a mai contat însă, meciul fusese descis de arbitru.

Vor sta o lună degeabă!

După eliminarea din Cupa "Coroanei Prinţului", Ion Marin are o problemă serioasă. Având în vedere că în luna februarie, în Arabia Saudită se joacă numai această competiţie, "Săpăligă" trebuie să găsească o modalitate de a-şi ţine elevii în formă până la următoarea partidă oficială, care este programată în campionat, abia la data de 8 martie! O altă ciudăţenie legată de programul competiţional: dacă în februarie nu vor mai juca niciun meci, în schimb, în martie, cei de la Al-Ettifaq trebuie să joace ultimele trei etape din campionat într-un interval de zece zile, între 8 şi 18 martie!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite