VIDEO Dialog halucinant Becali - Ilie Dumitrescu: De la „Băi, războinicule“ la „Du-te, Ilie, la restaurantul tău!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Gigi Becali e un om scăpat de sub control! Fiecare meci al FCSB-ului, fiecare decizie luată de el şi fiecare intervenţie telefonică demonstrează acest lucru.

Gigi Becali a pierdut marca Steaua, iar acum duce FCSB (Faci Ce Spune Becali) spre retrogradare, conducând un club care n-are antrenor, n-are preparator fizic şi care joacă pe unde apucă, în faţa unor tribune pe jumătate goale.

Iar atunci când i se spune că strategia sa e una falimentară, Becali „turbează“. Duminică, spre miezul nopţii, latifundiarul a avut o intervenţie telefonică halucinantă la Digi Sport în care a spus multe inepţii pe care le puteţi citi aici. Mai mult, Becali s-a certat cu Ilie Dumitrescu, după cum se poate vedea mai jos.

Cum a descurs dialogul Becali - Ilie Dumitrescu?

*Ilie Dumitrescu: Băi, Gigi, te întreb ceva...

*Gigi Becali: Băi, Ilie, te întreb pe tine, dacă îi dau 25.000 lui Bălaşa, îmi bat joc de el?

*Ilie Dumitrescu: E decizia ta. Strategia asta cu trei înfrângeri în campionat...Sunt 9 puncte de CFR, e o strategie bună?

*Gigi Becali: Strategia e că Dinamo a trecut la insolvenţă şi CFR a fost în insolvenţă. Eu fac ce pot eu, care e problema?

*Ilie Dumitrescu: Nu asta e speţa, Gigi.

*Gigi Becali: Sunt zece jucători accidentaţi. Păi, ce sunt Dumnezeu, să-i vindec?

*Ilie Dumitrescu: Nu poţi să spui că îmi asum să am trei înfrângeri. Nu cred că e o strategie OK. În etapa a 7-a, poţi fi ieşit din lupta pentru titlu. Te deranjăm pentru că echipa asta mai are milioane de suporteri.

*Gigi Becali: Ce o să fac? Le spun suporterilor: o să mă calific în Liga Europa şi o să iau campionatul. O să le iau pe toate.

*Ilie Dumitrescu: Te-ai mai relaxat.

*Gigi Becali: Ilie, credeam că tu ai cât de cât o logică, dar îţi dau cu calificările în cap.

*Ilie Dumitrescu: Cu ce calificări ne dai în cap? Cu ce calificări? Îmi doresc să treci de Mlada. Te dai războinic şi ai 9 puncte în spatele CFR-ului, băi, războinicule.

*Gigi Becali: Eu v-am demonstrat că sunt războinic.

*Ilie Dumitrescu: Ştii ce mai urmează să faci? Să-ţi pui un costum elegant şi să treci pe bancă.

*Gigi Becali: Nu mai spune tu ce urmează, vezi de restaurantul tău. E treaba mea. Stai tu cu cravata la televizor, ce uşor e să vorbeşti, dar e greu să dai 500.000 pe Bălaşa şi să-şi dea autogol. O să mai pierdem 3 puncte, ce vrei să fac? Am o calificare de 20 de milioane în faţă. Trebuia să aduc cinci fundaşi centrali.

*Ilie Dumitrescu: Sper ca strategia asta să-ţi aducă calificarea în grupele Ligii Europa. Ce nu-ţi convine că stau la cravată, cum vrei să stau la televizor?

*Gigi Becali: Tu trebuie să te porţi elegant, Ilie. Eu nu fac miştouri. Eu vreau să-ţi spun că e uşor de la televizor.

*Ilie Dumitrescu: Să stai pe bancă e singurul lucru pe care nu l-ai făcut şi intri în istorie. Poţi să o faci şi pe asta, nu e interzis. Asta mai lipseşte în CV-ul tau.

*Gigi Becali: Eu fac ce îmi place. Dar asta nu-mi place. Nu văd bine de jos, nu pot să fac schimbările de jos.

VEZI DIALOGUL BECALI - ILIE DUMITRESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite