Veste bună pentru fani. Cei mai buni tenismeni români vor face echipă, în aprilie, la BRD Năstase Ţiriac Trophy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turneul se va disputa în aprilie
Turneul se va disputa în aprilie

Programat în perioada 18-24 aprilie, turneul bucureştean va oferi fanilor ocazia de a-i vedea jucând împreună pe cei mai buni tenismeni români.

Horia Tecău şi Florin mergea s-au înţeles ca înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio să se antreneze cât pot de mult împreună, dar să-şi şi verifice potenţialul în câteva turnee ATP, în afara Cupei Davis, acolo unde vor juca sâmbăta viitoare, la Arad, contra Sloveniei şi – să sperăm – în iunie, contra Spaniei (dacă nu batem Slovenia, următorul meci al României va fi în septembrie, după Jocurile Olimpice). Cei doi au căzut de acord să joace trei turnee ATP, iar primul va fi cel de la Bucureşti, BRD Năstase Tiriac Trophy! 

Dacă primul turneu a fost ales pentru acomodare şi, mai mult ca sigur şi pentru fani, care aşteaptă demult să îi vadă jucând împreună într-o competiţie ATP, celelalte două turnee la care au decis să joace împreună sunt chiar de pregătire serioasă pentru Jocurile Olimpice. 

Horia şi Florin vor face pereche la două turnee care se vor desfăşura pe hard, exact suprafaţa Jocurilor Olimpice: Washington (18-24 iulie) şi Mastersul de la Toronto (25-31 iulie). Apoi se vor mai antrena împreună o săptămână, căci Jocurile Olimpice se vor desfăşura, la Rio, în perioada 6-14 august.

În circuitul ATP, Horia Tecău face pereche cu Julien Rojer (Olanda), iar Florin Mergea cu Rohan Bopanna (India).

leii
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite