UPDATE CFR Cluj, panică la Glasgow: Anunţ de ultima oră făcut de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia campioanei României trebuie să se întoarcă, astăzi, în ţară, după meciul jucat, joi, pe „Celtic Park“ din grupele Ligii Europa.

UPDATE - Site-ul dailyrecord.co.uk a oferit un live despre ce s-a întâmplat la Glasgow. Sursa citată a notat că bagajul suspect a fost verificat de poliţie care a confirmat că acesta nu reprezintă vreun pericol. Activitatea normală se va rezuma în toate zonele din aerport, iar delegaţia CFR-ului va reveni, astăzi, în România.

------------------------------------------

ŞTIREA INIŢIALĂ

Pe cât de reuşită a fost ultima deplasare a CFR-ului la Glasgow pentru meciul de la 13 august, pe atât de neplăcut a fost sejurul de acum.

În mijlocul verii, ardelenii s-au impus cu 4-3 şi au acces în play-off-ul Ligii Campionilor. Acum, au fost învinşi, fără drept de apel, scor 0-2. Şi, colac peste pupăză, au rămas şi blocaţi în capitala Scoţiei!

BBC a anunţat că aerportul oraşului a fost închis parţial din cauza unui bagaj suspect aflat la bordul unui avion KLM care a sosit de la Amsterdam. Mai mult, The Sun susţine că, în aceste momente, pasagerii îngroziţi sunt izolaţi într-o zonă din aeroport!

Nu tot aeroportul e închis, însă poliţia încearcă să lămurească situaţia în zona în care se află bagajul suspect.

    

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite