Un român a ajuns campion regional la darts în Italia, iar acum se antrenează pentru titlul național în aceeași țară

0
Publicat:

Marius Virgil, un tânăr din Alba Iulia, stabilit de 11 ani în Italia, a devenit campion regional la darts împreună cu echipa sa, „Dart Club HeadShot”, potrivit Alba 24

Marius Virgil. FOTO Alba24
Marius Virgil. FOTO Alba24

Echipa de darts din care face parte românul a câștigat campionatul regional din Marche și se pregătește reprezinte regiunea la campionatul național de darts din Italia, competiție sportivă ce va avea loc în perioada 3 – 4 iunie, în Bologna. 

Marius Virgil, care este și singurul român din echipă, s-a apucat darts în 2015, după ce mai cochetase cu acest sport în 2008, iar de doi ani joacă darts la vârful de fier (cu săgeți cu vârf de fier, nu de plastic)..

„De anul trecut fac parte din echipa de <<steel>> (vârf de fier) <<Headshot>> din Montefiore, darts-ul fiind un sport care m-a atras de la prima vedere”, a explicat Marius, potrivit Alba 24.

 Cum se antrenează românul

Dedică antrenamentelor pentru acest sport -despre care spune că îl ține concentrat - câte o oră, zilnic, acasă. Antrenamentele au loc seara, după ce iese de la serviciu  (lucrează în domeniul lemnului), iar vinerea merge la club pentru a se antrena împreună cu coechipierii săi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite