U Cluj - FC Argeș 2-0. Piteștenii n-au mai câștigat de aproape 5 luni

0
Publicat:

Universitatea Cluj a reușit să debuteze cu o victorie în play-out. Pentru piteșteni, sezonul dezastruos continuă cu o nouă înfrângere, chiar dacă pe bancă a debutat în această etapă Bogdan Vintilă.

FOTO Digisport.ro
FOTO Digisport.ro

Gazdele au început meciul în forță. Șutul lui Filip a fost însă blocat de Micle. Oaspeții au venit cu o replică pe măsură prin execuția lui Calcan, dar portarul a fost la post și nu a fost surprins de execuția acestuia. 

În minutul 33 a avut loc un moment controversat. Mingea i-a venit pe mână lui Marius Constantin chiar în careu, dar arbitrul nu a acordat lovitură de la 11 metri, chiar și după consultarea VAR-ului. 

Pe finalul primei reprize, Remacle a reușit să deschidă scorul pentru gazde. 

După pauză, Thiam a irosit două mari ocazii singur cu portarul. Elevii lui Bogdan Vintilă nu au mai contat prea mult în atac, singura ocazie fiind cea a lui Calcan care a avut o acțiune în forță dar Gorcea a apărat șutul său. 

La fel ca și în prima repriză, golul a venit în prelungiri. Tescan a dat lovitura finală în minutul 5 de prelungiri și a închis tabela la scorul de 2-0 în favoarea gazdelor. 

"Șepcile Roșii" au spălat din rușinea ultimului meci, pierdut împotriva campioanei CFR Cluj, scor 4-0. Înainte de această înfrângere, U Cluj acumulase 4 victorii și un egal în ultimele 5 meciuri. Grație victoriei din această seară, clujenii se apropie la doar 2 puncte de U Craiova 1948. 

De partea cealaltă, FC Argeș a ajuns la 15 meciuri la rând fără victorie în Liga 1 și rămâne pe penultimul loc în Liga 1, care o poate trimite direct în liga secundă la final de sezon.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite