Surdu sau Bilaşco?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Craiova, Lăcătuş ar vrea să-l titularizeze în avanposturi pe fostul vârf al Unirii, însă Becali are o altă preferinţă. „Eu nu-l văd pe Bilaşco în echipă, îl vreau pe Surdu. Bilaşco nici nu aleargă, nu se demarcă“, a declarat patronul.

Aflat cu sabia lui Damocles deasupra capului, Marius Lăcătuş se gândeşte totuşi să meargă pe mâna lui „Bilă" în partida din Bănie. „Fiara" n-a fost niciodată un fan al lui Surdu, atacantul având doar 12 apariţii în Liga I în cele trei mandate de antrenor ale lui Lăcătuş în Ghencea, fără să marcheze niciun gol!

Tehnicianul de 47 de ani s-a hotărât să-i includă în lotul pe care-l va deplasa azi la Craiova şi pe ultimii veniţi, Burdujan şi Maicon. Totuşi, niciunul dintre cei doi atacanţi nu va fi titular. Deşi n-a mai jucat deloc de la amicalul cu Şerif Tiraspol, de acum 26 de zile, când şi-a fracturat mâna, căpitanul Cristi Tănase va fi utilizat de Lăcătuş încă din primul minut al meciului cu oltenii.

Geraldo şi Brandan, în pericol

Antrenorul roş-albaştrilor pare decis să înceapă partida cu un cuplu de fundaşi centrali alcătuit din Galamaz şi Gardoş. „Fiara" a luat această decizie, în primul rând, pentru a nu-l supăra pe Gigi Becali. Acesta a declarat că Gardoş n-are voie să lipsească din echipă.

În plus, portughezul Geraldo, cel care a fost titular incontestabil în turul campionatului, este în pericol de a fi suspendat. Veteranul are deja şase avertismente şi va sta o etapă la primul cartonaş galben. În aceeaşi situaţie se află şi Brandan, care are trei „galbene", dar nu se pune problema ca argentinianul să fie lăsat pe banca de rezerve.

Iranianul Stelei, gol decisiv

Roş-albaştrii au avut doi atacanţi pe listă: brazilianul Maicon (două goluri în acest sezon) şi iranianul Ansarifard (12 reuşite în actuala stagiune). L-au luat pe primul. Ansarifard, cel mai bun atacant iranian la ora actuală, a rămas la Saipa, unde ieri a înscris golul victoriei în meciul cu Pas, scor 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite