Steaua respiră greu: a doua remiză consecutivă în campionat pentru trupa lui Regehcampf, 1-1 cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tănase a ratat, Eric a marcat FOTO Mediafax
Tănase a ratat, Eric a marcat FOTO Mediafax

Pandurii şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii 1. Este a doua remiză consecutivă a echipei campioane, după 1-1 cu Corona Braşov.

Eric a deschis scorul după o ieşire neinspirată a lui Tătărăşuanu. 

Goalkeeperul stelist a ieşit din poartă pentru a respinge o minge, însă a trimis-o doar până la Eric, iar brazilianul a şutat spre poarta goală, marcând în minutul 27. Steliştii au egalat la începutul reprizei secunde, când cornerul bătut de Bourceanu a fost reluat cu capul în plasă de Szukala (minutul 49).

Cele două echipe au mai avut ocazii, cea mai mare fiind irosită de Tănase. Singur cu Mingote, Dodel a tras peste. Distefano, de la Pandurii, a scăpat singur cu Tătăruşanu, dar a fost oprit aiurea pe motiv de ofsaid.  

În urma acestui meci, Steaua are 30 de puncte (12 meciuri), fiind urmată de Astra 29 de puncte (13 meciuri).

Reghecampf: "Ne-am creat foarte multe ocazii, dar am ratat şi singuri cu portarul. Am luat gol după o neînţelegere între Tătăruşanu şi fundaşi. Este păcat de munca noastră. Prepeliţă a ieşit accidentat, mi-a spus că are crampe, dar încet-încet o să-i avem pe toţi sănătoşi. A existat o singură echipă care a încercat să-şi creeze ocazii, şi aceasta este Steaua. Cu Schalke, trebuie să conducem noi jocul".  

Echipele de start

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Christou, I. Rada II, Momcilovici - Anton, Breeveld - Buleică, Eric, Distefano - Nicoară

Rezerve: Stanca, Pleaşcă, Sipo, C. Cristea, Ciucur, Alex, Erico

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Prepeliţă - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Kapetanos

Rezerve: Cojocaru, Chipciu, Piovaccari, Neagu, Răduţ, Varela, Iancu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite