Record pentru România: 5.500 de alergători vor colora „Micul Paris“. Tot ce trebuie să ştii despre o cursă nebună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată participanţii după ce aleargă în „The Color Run“
Aşa arată participanţii după ce aleargă în „The Color Run“

Sâmbătă, 25 aprilie, România va înregistra cea mai numeroasă participare în istoria curselor de alergare disputate vreodată în ţară.

„The Color Run“ se întoarce în Capitală pentru o cursă de alergare fără rival. Culoare, sănătate şi distracţie! 

Evenimentul din Bucureşti se va desfăşura în Piaţa Constituţiei. În prima cursă a anului vor alerga mai mult de jumătate din numărul celor care au participat, anul trecut, la toate cele patru curse „The Color Run“ din România! 

În 2015, vor fi şi alte trei curse electrizante de alergare pe distanţa de 5 kilometri. „The Color Run“ va continua la Cluj-Napoca (13 iunie), Mamaia (la sfârşitul lunii iulie sau la începutul lunii august) şi, din nou, la Bucureşti (în toamnă), pentru un eveniment-surpriză.

„The Happiest 5k on the Planet“ va avea, din acest an, un nou concept. Pe lângă cele patru porţi tradiţionale de culoare, roşu, galben, portocaliu şi verde, alergătorii vor trece printr-un al cincilea punct de culoare, cel cu pudra strălucitoare.

„The Color Run România“ susţine proiectul social Grow, dezvoltat de Şcoala de Valori. Prin acest program, adolescenţii din Grow sunt ajutaţi să-şi descopere valorile şi să-şi aleagă drumul în viaţă.

Primul eveniment „The Color Run“ s-a desfăşurat, în ianuarie 2012, în Phoenix, Arizona. În cei trei ani, „furtuna de culoare“ a trecut prin 270 de oraşe din 30 de ţări şi a angrenat peste şase milioane de alergători. 

În cele patru curse disputate, anul trecut, la Bucureşti (26 aprilie şi 13 septembrie), Cluj-Napoca (13 iulie) şi Mamaia (26 iulie) au participat peste 10.000 de persoane. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite