Reacţii după victoria „scăpată din mâini” de România în meciul cu Norvegia. Ce spun marcatorul meciului şi omul care ar fi putut să aducă victoria „tricolorilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a fost la un pas de a obţine victoria cu Norvegia, în preliminariile EURO 2020, însă oaspeţii au egalat în ultimul minut, partida finalizându-se cu 1-1.

Alexandru Mitriţă, autorul unicului gol al României, a comentat meciul pentru ProTV „Am făcut un meci bun, din păcate am primit un gol în minutul 90, dar aşa este fotbalul. Vreau să le mulţumesc celor care au venit la stadion, copiiilor. A fost o fericire pentru mine, pentru toată lumea, să-i avem alături de mine. 

Se zbârleşte părul pe mine, când mă gândesc la ce atmosferă a fost pe stadion. Sper să nu cedăm, să luptăm până la capăt. Aşa este fotbalul, 90 de minute te bucuri şi după aia vine un gol. Toţi cei din tribună au strigat numele meu, pentru mine a fost de nedescris. Le-am dat un tricou, dar dacă aveam 100, le dădeam 100”.

George Puşcaş, care a ratat o lovitură de la 11 metri, a adăugat: „Apasă penaltiul ratat, când ratezi e mereu trist, dar îmi asum responabilitatea. Dacă jucăm tot aşa, când va veni Suedia va fi foarte bine. Asta e meseria noastră, când ratezi, eşti cel mai slab. Mă gândesc că, în următoarele meciuri, vom face tot posibilul să scoatem cele trei puncte de la fiecare”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite