Programul românilor de marţi, 7 august, la Jocurile Olimpice / Izbaşa, Ponor şi Iordache se luptă pentru medalii / Finala începe la 16.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa dau speranţe României la încă o medalie
Mediafax | Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa dau speranţe României la încă o medalie

Sandra Izbaşa se va lupta pentru o altă medalie, după aurul cucerit la proba de sărituri şi bronzul la proba pe echipe. Cătălina Ponor şi Larisa Iordache vor evolua în finala pe aparate la bârnă, dar şi alţi sportivi vor reprezenta România în cadrul zilei a unsprezecea.

Gimnastele române vor intra în concurs începând cu orele 16.00 şi 18.20. Finalele vor fi transmise în direct, pe TVR1.

Schimbarea de ultimă oră survenită în urma unei accidentări a Dianei Bulimar, o aduce în prim plan pe Larisa Iordache, cea care îi va lua locul în finala de la bârnă. Iordache este prima rezervă la acest aparat, însă a fost accidentată în ziua calificărilor. 

Sandra Izbaşa va reprezenta România în finala de la sol, după ce duminică a câştigat aurul la sărituri.


Kaiac 11.30 Ştefan Vasile, Toni Ioneticu, Traian Neagu şi Bogdan Mada se vor lupta în calificările probei de 1000 de metri. Semifinalele sunt programate în aceeaşi zi, la ora 12.47.

stefan vasile

Canoe 11.54 Victor Mihalachi şi Alexandru Dumitrescu vor evolua în calificările probei de 1000 de metri. Semifinale se vor desfăşura tot astăzi, începând cu ora 12.55.

Victor Mihalachi

Kaiac 12.28 Irina Lauric şi Iuliana Paleu vor încerca să treacă de calificările probei de 500 de metri. Dacă vor reuşi, româncele vor evolua în semifinale, programate la 13.30.

Irina Lauric

Atletism 12.55 Roxana Birca va evolua în calificările probei de 5000 de metri.

Roxana Birca

Lupte greco-romane 15.00 Alin Alexuc Ciurariu va concura la categoria 96 de kilograme, în cadrul preliminariilor. Semifinalele sunt programate la 15.30, iar finala se va desfăşura la ora 20.25.

alin ciurariu

Gimnastică 16.00 Cătălina Ponor şi Diana Bulimar vor evolua în finala probei la bârnă.

image

Gimnastică 18.20 Sandra Izbaşa se va lupta pentru o altă medalie, în finala de la sol, după ce duminică a câştigat aurul la proba de sărituri şi săptămâna trecută a luat bronzul în proba pe echipe. Aici va mai participa şi Cătălina Ponor.

Sandra Izbasa

Atletism 21.05 Viorica Ţigău va reprezenta România în proba de săritura în lungime, în cadrul calificărilor.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite