Primă de instalare 'record' pentru Pepe Moreno - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre prima de instalare pentru Pepe Moreno, mulţumirile adresate de Kapetanos românilor sau ruperea Gazetei Sporturilor de către Becali. Printre alte subiecte, Rădoi speră să fie căpitan la naţională pentru ultima oară, iar Adrian Mititelu susţine că nu l-a reclamat pe Solomon la DNA.

Primă de instalare 'record' pentru Pepe Moreno. Steaua a transferat şase jucători în această iarnă, însă nicio mutare nu s-a perfectat cu o mai mare uşurinţă decât cea a lui Pepe Moreno. Dacă fraţii Karamyan au tratat în detaliu fiecare aspect al contractului cu formaţia din Ghencea, columbianul şi-a manifestat dorinţa de a reveni în nenumărate rânduri, declarând că nu este interesat deloc de salariul pe care în va avea la Steaua. Surprinzător sau nu, oficialii "roş-albaştrilor" au luat declaraţiile atacantului "de bune" şi au acţionat în consecinţă, scrie ProSport.

Kapetanos: "Le mulţumesc românilor". Atacantul Stelei a spus că datorită modului în care a jucat şi în care a fost tratat de Steaua şi de cei din ţara noastră a reuşit să-l determine pe Otto Rehhagel să-l convoace. Kapetanos (26 de ani) s-a antrenat ieri în premieră cu echipa naţională a Greciei, acolo unde a fost convocat de selecţionerul german Otto Rehhagel. După ce s-a pregătit alături de Katsouranis, Karagounis şi Charisteas, grecul din curtea Stelei s-a pus la dispoziţia jurnaliştilor eleni, notează Gazeta Sporturilor.    

Gigi Becali rupe Gazeta Sporturilor. Gigi Becali s-a supărat pe Gazetă, care a anunţat că Stoichiţă este la un pas de a pleca de la Steaua. După ce a citit articolul cu pricina, într-o conferinţă de presă, Becali a rupt ziarul. "Na, ce l-am bătut! Praf l-am făcut!", s-a amuzat Gigi Becali, potrivit GSP TV.

Rădoi: "Sper să fiu pentru ultima oară căpitan la naţională!" Rădoi va fi căpitan cu Israel, dar îl cere pe Mutu înapoi - "merită să poarte banderola înaintea mea" - spune Rădoi. Mutu va fi judecat în Italia. Risca 3 luni de suspendare. Naţionala pentru Euro e cu Mutu, dar fără Lobonţ. E lotul lărgit pentru preliminarii, notează Sport.ro.

Adrian Mititelu: "Nu l-am reclamat pe Solomon la DNA". Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu a ţinut să precizeze că nu se află în spatele chemării la Direcţia Naţională Anticorupţie a primarului Antonie Solomon, privind o implicare în dosarul în care este anchetat patronul FC Argeş, Cornel Penescu. "Nu l-am reclamat eu pe Solomon la DNA, pentru că la simpla reclamaţie a unui om nu pot cei de acolo să reţină pe cineva. În acest dosar de la Piteşti, eu sunt martor la "căratul apei". El a încercat să distorsioneze această problema de imagine a lui, pentru că el nu a fost chemat la DNA, ci a fost luat de poliţişti, după ce i s-a făcut şi o percheziţie", a declarat Adrian Mititelu pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite