Pele, mesaj splendid pentru Messi: Postarea brazilianului a devenit virală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După dispariţia lui Maradona, lumea fotbalului a rămas într-un singur mare „supravieţuitor“ din epoca romantică a fotbalului: Pele (80 de ani). Iar acesta a văzut, sâmbătă seară, cum un record pe care îl deţinea a fost egalat de starul Barcelonei.

Lionel Messi (33 de ani) a ajuns, sâmbătă seară, la 643 de goluri marcate în 748 de meciuri pentru Barcelona (are şi 282 de pase de gol!), devenind doar al doilea fotbalist din istorie care adună atât de multe reuşite în tricoul unei formaţii.

Pele a fost primul care a atins această bornă, la Santos (Brazilia), între 1956 şi 1974. Iar legenda braziliană a avut o reacţie pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce recordul său a fost egalat de Messi. 

Mesajul emoţionant al lui Pele s-a viralizat imediat, fanii fiind impresionaţi de cuvintele scrise de acesta.

Ce mesaj a transmis Pele?

*Când inima e plină de dragoste, e greu să schimbi calea în viaţă. Ca şi tine, ştiu ce înseamnă să porţi acelaşi tricou zi de zi. Ca şi tine, ştiu că nu există ceva mai frumos decât locul în care te simţi ca acasă.

*Felicitări pentru recordul istoric. Dar, în primul rând, mă bucur pentru întreaga ta carieră la Barcelona. Asemenea poveşti de devotament pentru un singur club pe o perioadă atât de lungă au devenit, din păcate, rare în fotbal. Te admir enorm!

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite