Oţel de calitate superioară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu au impresionat cu nimic, ieri, gălăţenii au reuşit să escaladeze până în vârful clasamentului. Un singur gol, din penalty, a fost de ajuns ca moldovenii să fie cel puţin pentru o săptămână la egalitate de puncte cu cele mai bune formaţii din Liga I.

Lume puţină la meci, poate şi pentru că a fost programat luni, la o oră când lumea e încă la muncă, iar cei care nu lucrează au preferat probabil să facă o baie în Dunăre decât să vadă cum echipa lui Dorinel se chinuieşte în faţa unei nou‑promovate. Şi Oţelul chiar a trebuit să tragă din greu ca să câştige.

A fost 0-0 pe tabelă mai bine de o oră, iar cea mai mare ocazie de a înscrie a fost abia prin minutul 60. Ce a fost până atunci? Şuturi pe lângă poartă, Ochiroşii a scăpat singur cu Dănălache, dar a irosit cu nonşalanţă ocazia, şi pauze pentru hidratare. Meciul s-a decis în minutul 68. Roman l-a faultat în careu pe Râpă, arbitrul Istrate a scos cartonaşul roşu şi a acordat penalty pentru Oţelul.

A înscris Antal, iar Dorinel a zâmbit pentru prima oară de la startul meciului. Apoi, echipele au revenit la vechile obiceiuri, şi, chiar dacă oaspeţii au rămas cu un om mai puţin pe teren, gălăţenii nu au mai reuşit să înscrie. S-a terminat 1-0, iar Oţelul e printre echipele din fruntea clasamentului, fără înfrângere şi fără gol primit.

1-0

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sârghi, S. Costin, Sălăgeanu - Neagu, Giurgiu - Iorga (Antal 62), Paraschiv, Ochiroşii (S. Ilie 46) - Pena (Viglianti 74). Antrenor: Dorinel Munteanu

FCM TârguMureş: Dănălache - Topici, Fl. Moldovan, Cordoş, Cr. Pop (Fl. Stângă 64) - D. Roman, Casquero, Fl. Dan, Vagner - Stere (Veljovici 70), Edu (Didi 46). Antrenor: Adrian Falub.

Gol: Antal 69 (pen.)

Eliminat: D. Roman 68

Stadion: „Oţelul": 2.000

Arbitru: Dragoş Istrate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite