Meme vrea să scape şi de Brandan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul roş-albaştrilor intenţionează să-l vândă în străinătate pe fundaşul argentinian, cu care se află în conflict încă din perioada când amândoi activau la Urziceni. „Au venit Dică, Măcelaru şi Onicaş, dar lotul este oricum prea numeros. Este valoros, dar prea numeros“, a spus ieri Meme Stoica, la plecarea în cantonamentul din Turcia.

După ce a renunţat deja la Robinson Zapata, Pantelis Kapetanos şi Stanislav Angelov, iar în aceste zile încearcă să scape de Geraldo Alves, managerul general al roş-albaştrilor a mai adăugat numele unui jucător străin pe „lista neagră": Pablo Brandan.

Argentinianul nu va fi lăsat însă să plece din Ghencea ca jucător liber de contract, ci urmează a fi vândut în străinătate în schimbul unei sume de circa un milion de euro. Fundaşul a fost deja anunţat că poate să-şi caute liniştit echipă, întrucât nimeni de la Steaua nu-i va pune vreo piedică în acest sens.

De altfel, cotidianul italian „Il Tempo" a dezvăluit încă de luna trecută că fotbalistul ar putea ajunge la Lazio Roma, pentru a acoperi postul de fundaş stânga, în eventualitatea unei despărţiri de Ştefan Radu. Totuşi, adevăratul motiv pentru care Mihai Stoica vrea să renunţe la Brandan nu ţine nici de forma sportivă, dar nici de faptul că argentinianul câştigă 150.000 de euro pe sezon.

Pe vremea când amândoi activau încă la Unirea Urziceni, la începutul anului 2010, Meme şi Brandan s-au certat ca la uşa cortului, fundaşul reproşându-i managerului pe un ton ridicat faptul că i s-a refuzat transferul la VfB Stuttgart. De atunci, cei doi nu se mai înghit deloc, motiv pentru care Brandan a început să se gândească la plecare chiar din momentul revenirii lui Stoica în Ghencea.

La începutul lunii decembrie, fundaşul a vrut să-şi depună memoriu la LPF pentru a deveni jucător liber, pentru că nu-şi încasase încă prima de instalare în valoare de 235.000 de euro. Speriaţi de posibilitatea că-l pot pierde gratis, oficialii Stelei i-au achitat imediat restanţele, iar acum speră că pot obţine şi ceva profit de pe urma lui Brandan. 

Pablo Daniel Brandan

-Data naşterii: 5 martie 1983, Merlo (Argentina)
-Post: fundaş stânga.
-Cariera de jucător: Huracán (2000-2001), Alavés (2001-2002, 2006-2007), Real Burgos (2002), Independiente (2002-2003), Argentinos Juniors (2004-2005), Instituto Córdoba (2005-2006), Unirea (2007-2010), Steaua (din 2010).
-Naţională: 8 selecţii / 3 goluri (Argentina U20).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite